ПОДКРЕПЕТЕ НИ!

БЛАГОДАРИМ, че избрахте да отделите част от времето си и да се запознаете с дейността на съвсем новата детска и младежка интернет телевизия с 6 часова политематичната дневна програма- „STARTtv“-www.starttv.bg  /от 16,00ч. до 22,00ч./

STARTtv се управлява от Сдружение „Младежка медийна група“ и фондация „Звезден старт на таланти“ и е с уредени чрез МУЗИКАУТОР авторски права върху използваните музикални и свързани с музика произведения, както и с уредени сродни права чрез ПРОФОН. Целта, която сме си поставили е телевизията да дава СТАРТ на млади български таланти в различни области на изкуството, културата и спорта. В политематичната програмна схема на „STARTtv“ са заложени: • младежка и детска музика с поздравителни концерти и класации; • предавания за популяризиране на българското изпълнителско изкуство, културно наследство и творчество; • отразяване на детски и младежки дейности и събития в български и световен мащаб; Телевизията се разпространява в интернет пространството и е достъпна за зрители от цял свят. Може да се гледа на телефони, таблети, лаптопи, компютри, както и на телевизори с интернет връзка.

През тежките за всички месеци ни ПОДАВАТ РЪКА КАТО ПАРТНЬОРИ И БЕЗВЪЗМЕЗДНО НИ ПОДКРЕПЯТ, ЗА КОЕТО СМЕ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ:

Фондация „Звезден старт на таланти“, която ни подкрепя с осигуряване професионалния сървър за телевизията, съобразен за поемане на софтуерите.

https://www.facebook.com/StarryStartofTalentsFoundation/

……………………………………………………………………..

PARALLEL&EVOUX – с всички софтуери за телевизията и абонаментно обслужване, за професионалната визия на STARTtv

https://parallel-bg.com

https://evoux.com/television/

……………………………………………………………….

ЕВОЛИНК АД- с безупречен видео стрийминг на STARTtv

https://www.evolink.com/bul

https://www.evolink.com/bul/services/cdn

……………………………………………………………..

SetService Network- като предоставят високоскоростен интернет и позиционират сървъра на телевизията в тяхната станция за осигуряване на стабилност и надежност в излъчването й.

http://www.setservice.bg/

……………………………………

МБАЛ- Skin Systems Group

https://skinsystems.bg/bg

………………………………………………

Комплекс от затворен тип „City Home Residence”- покриване лицензните такси към Музикаутор и ПРОФОН

https://cityhome.bg/

…………………………………

СуперХостинг.БГ- безплатен хостинг за позициониране сайта на телевизията

https://www.superhosting.bg/

С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ДАРИТЕЛИТЕ, КОИТО НИ ПОДКРЕПЯТ В ТЕХНИЧЕСКОТО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТЕЛЕВИЗИЯТА!

Всичко това, според нас, предполага професионално и задълбочено отношение от наша страна по реализирането на стратегията за развитие на телевизията, което да буди доверие в нашите настоящи и бъдещи партньори.

Отправяме към вас ПОКАНА за подкрепа в развитието на детската и младежка телевизия „STARTtv“-www.starttv.bg по начин, по който на Вас е възможно и удобно.

Можете да подкрепите „STARTtv“-www.starttv.bg като направите дарение и с банков превод по банкова сметка: IBAN: BG47 CECB 9790 10C5 5745 00 BIC:  CECBBGSF Получател: ФОНДАЦИЯ „ЗВЕЗДЕН СТАРТ НА ТАЛАНТИ” Основание: Дарение за телевизия СТАРТ! Сума: съобразно желанието на дарителя

От наша страна ще правим необходимото да се реваншираме за подкрепата, която получаваме като постоянно показваме и популяризираме интересна програма и увеличаваме аудиторията на телевизията.

Софтуерите на телевизията предлагат богати възможности за съвременни рекламни решения. Освен традиционните рекламни блокове, можем да пускаме:

-Скачащи реклами на физически или юридически лица в самия видео материал;

– Продуктови видеа;

– Текстови обяви.

Подайте ръка на още крехката, необвързана и необременена телевизия STARTtv, която от своя страна подава ръка за подкрепа и популяризиране талантите на младото поколение-БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

 С пожелание да се присъедините към нас и да бъдете част от позитивното партньорско семейство на STARTtv!

Ако имате интерес за по-задълбочено сътрудничество с нас, можете да се свържете на този имейл адрес за повече подробности- grishapetkov@gmail.com!

С БЛАГОДАРНОСТ:Гриша Петков- композитор и директор на STARTtv!